Om oss

Småkryp är ett litet familjeföretag som har specialiserat sig på små ”give-aways” till barn. Småkryp grundades 2009 av Madeleine Carlsson som såg en saknad av en riktigt bra webbaserad partner för företag med barn i sin kundkrets. Småkryps affärside är att tillhandahålla små billiga leksaker som företaget kan ge bort till sina små patienter/kunder. En perfekt present för alla tillfällen.

Småkryps kunder finns i första hand inom tand- och sjukvården, men även frisörer, förskolor, hotell och restauranger med flera, har upptäckt hur mycket glädje och goodwill en liten gåva kan ge. Småkryp webbaserade försäljning har blivit ett självklart val bland många stora företag som vill komplettera sina lager med små leksaker vilket glädjer oss.
Småkryp har ambitionen att bli den marknadsledande aktören i Norden för försäljning av ”små leksaker” belöningsleksaker på nätet och finns redan representerade i Danmark och Finland utöver Sverige.

Småkryps motto är: Nöjda, återkommande kunder.

 

År 2020 blev Småkryp  godkänd leverantör för SKR ” Belöningsleksaker” vilket glädjer oss mycket. Vi vill att våra produkter skall skapa en varm och välkomnande atmosfär med stor omtanke och personligt engagemang.

Man ska bli glad av att handla och samarbeta med Småkryp.

Leksakerna är CE märkta

Varukorg